dinsdag 25 september 2012

Stem op je favoriete boek en deel het uit aan familie en vrienden

Kies op www.25urenvanhetboek je favoriete boek. Misschien word je wel één van de 400 winnaars die 25 exemplaren van hun favoriete boek winnen om uit te delen aan familie en vrienden... Er is niet veel tijd meer om te stemmen, doe het zeker voor 30 september!

16 onafhankelijke boekhandels in Vlaanderen hebben de handen in elkaar geslagen, ze organiseren samen De 25 uren van het boek. Op 27 oktober, als zomeruur winteruur wordt, telt de dag geen 24 maar 25 uur. Een extra uur dat je misschien kan gebruiken om nog een boek te lezen?

De langste dag van het jaar is het hoogtepunt van de actie. Op 27 oktober krijgen de 400 winnaars 25 exemplaren van hun favoriete boek in één van de 16 deelnemende boekhandels. 25 exemplaren om te delen met de wereld en vrienden, familie, kennissen en collega’s te inspireren.
 
Lezen is een feest. De 25 avonturen van het boek is dat ook! Er is die dag in elke deelnemende boekhandel een spannende activiteit te beleven: van verkleedpartij tot spelletjesavond, van quiz tot dansles. Kijk voor meer informatie op www.25urenvanhetboek.be.

In de bib vind je bijna alle boeken van de keuzelijst. Ze staan op een boekenstand, kom ze maar eens doorbladeren of uitlenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten