donderdag 1 oktober 2015

Bibweek en verwendag 2015

Stem op jouw verborgen parels
via www.verborgenparels.be
In de bibliotheekweek en op de verwendag willen we je dit jaar verrassen met de verborgen parels van de bibliotheek. We kozen er heel wat voor je uit en kleefden er een goedgekozen trefwoord op.
Ken je zelf ook een verborgen parel? Welk boek heeft voor jou een speciale betekenis? Welk boek kreeg volgens jou niet de aandacht die het verdient? Verpak jouw 'verborgen parel'-boek uit de bib als verrassing voor je medelezers en kleef er een slagzin op.
En neem uiteraard zelf ook een verborgen parel mee van een andere lezer!
Verwendag: voor elk wat wils.
Op onze verwendag op 10 oktober kunnen kleutertjes naar een voorleesverhaal luisteren, terwijl papa kennis maakt met de Uitpas en een bezoekje brengt aan de bibus, en mama van een koffie of een aperitiefje geniet. Andersom kan natuurlijk ook. ;-) Ondertussen heeft clown Stef samen met grote broer en zus een leuke badge gemaakt!Win een boekenbon!
Heb je thuis zo'n verborgen parel liggen? Neem een selfie met jouw verborgen parel, post die op de facebookpagina van Bibliotheek Zwevegem en win een boekenbon!

Van 1 tot 15 oktober kan je op www.verborgenparels.be uit een lijst van 25 boeken stemmen voor de boeken die je zou willen lezen of voor boeken die je kent en die je absoluut zou aanraden. Na afloop van de stemming kan je de 'best of' gratis lezen in een tijdelijke app. Als cadeautje van de bib!Programma verwendag 10 oktober 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten