dinsdag 11 december 2012

De bib start met voorleesuurtje voor kleuters


2013 is uitgeroepen tot Jaar van het Voorlezen. Een heel jaar lang zoveel mogelijk mensen - kinderen én volwassenen - laten ervaren hoe waardevol voorlezen is, dat is het plan voor 2013.

Voorlezen: altijd en overal en dus ook in de bib!

Het Jaar van het Voorlezen is ambitieus. Of het nu gaat om kleinkinderen en grootouders, meesters in de klas, pubers aan hun lief of directeurs aan het personeel: het is de bedoeling dat iedereen voorleest, dat het regelmatig gebeurt en bij voorkeur overal.

De bib juicht dit initiatief toe en start in 2013 met een maandelijks voorleesuurtje voor kleuters. Iedere eerste vrijdag van de maand leest onze verteller enkele verhaaltjes voor over een leuk thema. Het voorleesuurtje vindt plaats van 15u30 tot 16u30 in onze voorleeshoek de Letterdief.

Mama’s en papa’s, oma’s en opa’s die na schooltijd hun kleuters nog even willen verwennen met een verhaal in de bib zijn van harte welkom. Het wordt alvast een goed begin van het weekend. De voorleesuurtjes zijn gratis en inschrijven is niet nodig

Letterkaart

Wie komt luisteren naar het voorleesuurtje, krijgt van ons een letterkaart. Op die kaart kan je stempels verzamelen, heb je 5 stempels verzameld dan krijg je van ons een gadget.

Op vrijdag 4 januari 2013 gaat het eerste voorleesuurtje van start


We verwarmen ons met enkele verhaaltjes over winterpret!
Voor het programma voor de rest van het jaar verwijzen we je graag naar onze folder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten