woensdag 8 april 2015

Stel je vraag aan de bib, nu ook online

Stel je vraag aan de bib

Je weet het waarschijnlijk wel al een tijdje. In de bibliotheek kun je niet enkel terecht voor een goed boek of om rustig de krant te lezen, maar ook om een antwoord te krijgen op heel wat van je vragen. In onze vernieuwde bib staan wij in de eerste plaats klaar om jou als klant verder te helpen met al je vragen.

Samen met de medewerkers uit 31 andere bibliotheken werden onze bibmedewerkers door de Provincie West-Vlaanderen opgeleid tot informatiespecialisten. Ze staan klaar om te luisteren naar je vraag en gaan mee op zoek naar de plaats waar het antwoord op je vraag te vinden is. Dat kan een boek zijn, een website, maar ook een organisatie of een plaatselijke vereniging. En omdat elke vraag anders is, wordt maatwerk geleverd.

Nieuw is dat vanaf nu de vragen ook online gesteld kunnen worden. Surf hiervoor naar de website van de bibliotheek http://www.zwevegem.be/bibliotheek of naar www.steljevraagaandebib.be.
Op de website steljevraagaandebib.be vind je 3 grote items. De infopleinen met heel wat inspiratie en interessante websites over lezen, film, muziek en kinderen. De infowijzers met informatie over specifieke thema's als dementie, je rijbewijs halen, etc. En als laatste vind je er de 'steljevraagaandebib'-knop. Zo wordt jouw vraag automatisch geregistreerd en opgevolgd.

Bij ons word je beestig goed geholpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten